Over ons

Een ontmoetingsplek waar je niet uitgekeken raakt en wat een plek is waar je vrienden voor het leven maakt.

MenukaartReserveren

Over ons

De Nieuwe Meerpaal
& Café Agnes

De Meerpaal is van oudsher een pleisterplaats in Vijfhuizen. De naam De Nieuwe Meerpaal geeft aan dat er nieuwe formule is gestart in dit fraaie gebouw langs de Vaart. Een zaak die door de veranderingen nieuw elan heeft gekregen. Een restaurant met een regelmatig wisselende kaart waar het plezierig toeven is.

Café Agnes, een trefpunt waar de Dorpse zaken onder het genot van een drankje kunnen worden doorgenomen. Oprechte gastvrijheid, heerlijk eten en genieten van een goed getapt glas bier zijn de grote algemene delers van het restaurant en het café.

De Nieuwe Meerpaal en Café Agnes zijn onderdeel van groep horecabedrijven onder leiding van Willem de Beukelaer. De bedrijven zijn gevestigd in de regio Amsterdam en bestaan uit:

Voor alle bedrijven geldt: een ontmoetingsplek waar je niet uitgekeken raakt en een plek waar je vrienden voor het leven maakt

Vis Restaurant De Nieuwe Meerpaal Vijfhuizen 08
Een feest vier je bij de Nieuwe Meerpaal in Vijfhuizen

Feest, diner of evenement?

Iets te vieren?

De Nieuwe Meerpaal is de ideale locatie om je evenementen te organiseren. Groot of klein maar voor elk wat wils. Wij willen je hier graag ontvangen en willen je feest, diner of businessevenement samen met jou voorbereiden en tot een groot succes maken.

De Nieuwe Meerpaal heeft ook een activiteitenkalender. Zo worden er regelmatig dinnershows, pub quizzen, biljarten en andere evenementen georganiseerd. Ook zullen wij inspelen op speciale evenementen zoals de Kermis, Koningsdag of andere soortgelijke festiviteiten.

De Nieuwe Meerpaal is gesloten

 

Beste Gast, 

De Nieuwe Meerpaal gesloten. 

We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen.

Team
De Nieuwe Meerpaal

 

You have Successfully Subscribed!