Over ons

Een ontmoetingsplek waar je niet uitgekeken raakt en wat een plek is waar je vrienden voor het leven maakt.

MenukaartReserveren

Over ons

De Nieuwe Meerpaal
& Bier en Wijnlokaal Agnes

De Meerpaal is van oudsher een pleisterplaats in Vijfhuizen. De naam De Nieuwe Meerpaal geeft aan dat er nieuwe formule is gestart in dit fraaie gebouw langs de Vaart. Een zaak die door de veranderingen nieuw elan heeft gekregen. Een restaurant met een regelmatig wisselende kaart waar het plezierig toeven is.

Café Agnes, een trefpunt waar de Dorpse zaken onder het genot van een drankje kunnen worden doorgenomen. Oprechte gastvrijheid, heerlijk eten en genieten van een goed getapt glas bier zijn de grote algemene delers van het restaurant en het café.

Vis Restaurant De Nieuwe Meerpaal Vijfhuizen 08

Veelgestelde vragen

Aanlegsteiger

We hebben een eigen aanlegsteiger aan de Ringvaart. Meer gerust aan en neem plaats op het terras of in het restaurant.

Allergieën

Wij gaan zorgvuldig om met je voedselallergie of-intolerantie. Informeer onze medewerkers als je een voedselallergie hebt. Wij helpen je dan bij het samenstellen van een juiste menukeuze. Ook kan onze chef-kok dan met alle zorgvuldigheid je maaltijd bereiden. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken niet 100% uit te sluiten.

Foodtruck

De foodtruck is te huur voor feesten en partijen. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Groepen

We bieden diverse mogelijkheden voor feesten, partijen en bijeenkomsten voor groepen vanaf 10 personen. Bekijk de mogelijkheden.

Honden

Honden zijn, mits aangelijnd, van harte welkom.

Kinderen

Kinderen zijn meer dan welkom. Er zijn een aantal kinderstoelen aanwezig en we beschikken over een speciale kinderhoek. Er is altijd wat te kleuren en bij het kindermenu zit een leuke verrassing.

Parkeren

Wij beschikken over parkeerplaatsen aan de zijkant van de Meerpaal en overkant van de weg. Bussen kunnen op het bedrijventerrein achter de Meerpaal worden geparkeerd.

Reserveren

Reserveren is niet verplicht, wel gewenst. Reserveren kan online voor groepen tot 10 personen. Neem contact met ons op als u met meer personen wilt komen.

Rolstoel

De Nieuwe Meerpaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook het toilet is rolstoeltoegankelijk.

Terras

Op ons terras aan de Ringvaart is het heerlijk toeven met een wijntje of lekker glas koud bier. Het terras is ook geschikt voor het vieren van een jubileum of verjaardag.

Een feest vier je bij de Nieuwe Meerpaal in Vijfhuizen

Feest, diner of evenement?

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Wij ontvangen je graag en willen je bruiloft, babyshower, jubileum, condoleance of ander evenement samen met jou voorbereiden en tot een groot succes maken.

De Nieuwe Meerpaal biedt vele mogelijkheden, van een high tea, wine of beer tot een luxe lunchbuffet, BBQ-buffet of Indonesisch buffet.

De sèrre is voor private dining tot wel 40 personen af te huren. Het café is af te huren voor je bedrijfsfeest of verjaardag en het restaurant voor bijvoorbeeld je bruiloft.

Bekijk de uitgebreide mogelijkheden en neem contact met ons op om uw bijeenkomst te bespreken.